53. Pensionat Järnavik

Du är här nu,,,Pensionat Järnavik, mitt i ett av UNESCO utsett biosfärområde (Blekinge Arkipelag) där du kan andas havsluft, se fågellivets variationer för varje årstid, slå dig ner i vår trädgård och upplev lugnet. Vi bedriver vår verksamhet året runt med olika evenemang, yogakurser, konferenser, födelsedagar mm.
2 juni är det premiär för Ark 56 som vi är en del utav då Järnavik har utsetts till att vara ett nav där det är möjligt att byta färdsätt för paddling, cykling , vandring mm. Eftersom vi ser en ökning av naturturism i området har vi också påbörjat ett samarbete med rentbike.se, då vi kommer hyra ut mountainbikes och 3 växlade elcyklar, i sommar.Blekinge outdoor festival har också förlagts till pensionatet och i samband med den släpper även ”hitta ut” sin checkpoint 100 här vilket räknar dra flera 100 personer hit.

Vi har 37 bäddar fördelat på 11 rum, 1 lägenhet för 5 personer med havsutsikt och 1 dubbelrum med det lilla extra och resterande rum sover man i våningssängar, vår service är personlig och familjär eftersom vi bor där vi bedriver vår verksamhet. 1 maj öppnar Ninni även upp en kiropraktorklinik i samarbete med Accessrehab.
Till sommaren 2019 söker vi alkoholtillstånd och kommer ha flera musikquizz under sommaren, vi kommer göra repris att äta julbord i Järnavik 2019 med i samarbete med Christoffer Lai som arbetar på &vin i Karlshamn med fine dining.
Vi jobbar hela tiden för att förbättra och jobba så klimatsmart som möjligt och bland annat fått pris för klimatsmart El, våra gäster får sortera sina sopor, vi jobbar mkt med recycling i vår inredning. 

Vi hoppas att få se just er här i Järnavik i sommar !!!

Läs mer på Pensionat Järnaviks hemsida: www.pensionatjarnavik.se